Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı buyurmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar heves ettikleri bütün konular için bilgelik sahibi olabilirler.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Dışarıdan methale usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), karıneride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine kondisyon bakarak ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yanan alanların baştan yeşillendirilmesi, evi yanan komşularımızın evleri derunin gerekli mesleklemlerin örgülması konusunda da elimizden ne geliyorsa, Yangın kapısı istanbul gine iş birliği ve dayanışma zarfında olacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her mevzuda yanlarındayız" dedi.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bapnın bediiyat bünyesı ve istem edilen aksesuarların kullanımı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hak birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mürtefi ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page